Blog — Proteinblend

Rozhovor s ambasadorem ENTOWAY - lezec Marek Humaj

ambassador jedlý hmyz lezení protein Proteinblend

Rozhovor s ambasadorem ENTOWAY - lezec Marek Humaj

 V dnešním článku na blogu ti přinášíme zajímavý rozhovor s naším entolezcem, ambasadorem značky ENTOWAY, jménem Marek. V rozhovoru se dozvíš kdo Marek je, jak dlouho se věnuje lezení, ale také to, jak vnímá jedlý hmyz a obecně entomofágii. Marek také prozradí, proč mu nevyvhovují běžné proteinové prášky a co vnímá jako největší výhodu Proteinblendu.

Číst dál →


Proteinblend je konečně tady!

aminokyseliny aminospektrum bílkoviny jedlý hmyz kvalita bílkovin protein Proteinblend proteiny výživa

Proteinblend je konečně tady!

Jak sis již jistě všiml/a, už několik dní je na trhu pilotní produkt inovativního hmyzího projektu ENTOWAY - náš Proteinblend. Co to vlastně je? Jak chutná? Pro koho je určen? Proč vůbec vznikl? Kdo za ním stojí? A proč vůbec hmyz? To vše a ještě mnohem víc se dozvíš v novém článku!

Číst dál →


Narostou ti z hmyzího proteinu svaly?

aminokyseliny bílkoviny entomofagie jedlý hmyz kvalita bílkovin protein Proteinblend svaly výživa

Narostou ti z hmyzího proteinu svaly?

Každý sportovec velmi dobře ví, že kromě poctivých tréninků musí dbát i na dostatek kvalitních bílkovin ve stravě. Při snaze o udržitelnější životní styl je to však s kvalitou bílkovin tak trochu problematické. Rostlinným zdrojům totiž často chybí některé esenciální aminokyseliny. Vhodnou alternativou pak může být právě jedlý hmyz. Je však hmyzí protein efektivní pro růst svalů? Pojď se na to s námi podívat...

Číst dál →


Nadýchané proteinové lívance

jedlý hmyz lívance protein Proteinblend proteiny snídaně výživa

Nadýchané proteinové lívance

Máme tu další měsíc a s ním přichází i další jednoduchý recept, který potěší jak tvé chuťové smysly, tak i tvé tělo, toužící po pořádné dávce bílkovin. Pokud jsi milovník sladkých jídel, vyzkoušej tyto nadýchané proteinové lívance bez vajec. Nejenže recept nezabere moc času, ale na jeho přípravu ti postačí jen pár ingrediencí...

Číst dál →


Vytuněná mléčná rýže plná bílkovin

mléčná rýže Proteinblend recept snídaně svačina

Vytuněná mléčná rýže plná bílkovin

Pokud si ještě nikdy nezkoušel recept na mléčnou rýži, teď je ten správný čas. Mnoho lidí snídá nebo večeří kaši z ovesných vloček, ale jen málokdo dá šancí mléčné rýži. I když její příprava dokáže zabrat o něco více času, její chuť to jistě dokáže vynahradit. Klasická mléčná rýže sice ulahodí tvým chuťovým pohárkům, ale nutričně trochu zaostává. Pokud z ní chceš mít kompletní jídlo s dostatkem kvalitních bílkovin, čti dál!

Číst dál →